top of page

Storebror tar form

Jeg skal ikke skrive mye om dette, for dette kommer dere til å se mer av. Den store versjonen av ornamentet tar nå form, og det er drit-tungt! Jeg har fått låne en mobil sirkelsag av Bård Bjørndalseter, og det hjelper på veldig, men det er en utfordring, det må jeg si. Gleder meg til jeg er ferdig med kontursagingen!

Vil du vite mer om hvordan det går videre?

Meld deg på vårt nyhetsbrev via kontaktformen.


Ønsk deg et blogginnlegg!

Her kan du klikke hvis det er noe spesiellt du ønsker deg et blogginnlegg om.

Det kan være noe du lurer på, noe du er interessert i eller noe du tror kan vær nyttig for andre.

Skriv inn ditt ønske i kontaktformen her.

Nylige innlegg
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page