top of page

Det går framover, men ikke fort!

Siden forrige innlegg har det skjedd mye! Jeg har skåret, og det i mange timer.

For de som har lest de andre innleggene, dette er altså en kopi av et ornament som sitter på nord-siden av orgelet i Oslo Domkirke. Og jeg har funnet ut hvem som har laget originalen! Han heter Nikolai Larsen Borg(1673-1775) og bodde i Oslo. Jeg kan ikke forestille meg hvor god fantasi den mannen har hatt, for dette er mye rare former. Og det er helt sinnsyk dyp skjæring sammenlignet med de fleste treskjæringene jeg har sett. Som dere kan se på forrige innlegg, så var det helt klart en "planke" jeg startet med. Nå føles det ikke som jeg jobber med en planke lenger, men heller en skulptur.

Det er spennende og utmattende, men jeg skal prøve å holde dere oppdatert på det videre! :D

Vil du se hvordan det går videre?

Meld deg på vårt nyhetsbrev via kontaktformen

Følg oss på Facebook

akantus ornament av sindre Hovde


Ønsk deg et blogginnlegg!

Her kan du klikke hvis det er noe spesiellt du ønsker deg et blogginnlegg om.

Det kan være noe du lurer på, noe du er interessert i eller noe du tror kan vær nyttig for andre.

Skriv inn ditt ønske i kontaktformen her.

Nylige innlegg
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page